Bitcoin handler nær all-time high etter siste gevinst

Bitcoin handler nær all-time high etter siste gevinst

Jeg er en finansforfatter og redaktør som fokuserer på investeringer.

En illustrasjon av bitcoin, en digital valuta.

Bitcoin-prisene har holdt seg på høye nivåer etter å ha nådd rekordhøye tidligere denne måneden. (Foto … [+]

Bitcoin-prisene har handlet nord for 33 000 dollar siden i ettermiddag, og svinger nær rekordnivået på mer enn 34 000 dollar de nådde tidligere denne måneden.

Verdens mest fremtredende digitale valuta steg til hele $ 34.435,42 omtrent klokka 17.45. EST, ifølge CoinDesk-data.

På dette tidspunktet var kryptovalutaen mindre enn 0,1% under den høyeste tiden på 34 452,08 dollar den satte 3. januar, viser ytterligere CoinDesk-tall.

Den digitale eiendelen har vært på rulle, og Bitcoin Billionaire har truffet en rekke friske, heltidshøyder etter å ha brutt gjennom det tidligere rekordnivået på rundt $ 20.000 som hadde stått siden slutten av 2017.

Når det gjelder hvor bitcoin-prisene kan gå herfra, veide flere markedsobservatører inn og ga teknisk analyse.

„Som vi flere ganger har sett, spesielt i fravær av andre tekniske handelsdata, tiltrekkes BTC-prisen av runde tall,“ sa Tim Enneking, administrerende direktør for Digital Capital Management.

«Nå som prisen er så høy, er det ti tusen, snarere enn de enkelte tusen, som får denne typen oppmerksomhet. Det er helt klart sant til $ 30 000, og det vil trolig være enda mer sant for $ 40 000. “

‚Uutforsket område

Ettersom den digitale valutaen har klatret til friske, heltidshøyder, har den møtt liten motstand, uttalte Enneking og understreket at vi for tiden er i et „ukjent“ territorium.

Jon Pearlstone, utgiver av nyhetsbrevet CryptoPatterns, tilbød et lignende synspunkt.

„Det faktum at bitcoin har spratt tilbake etter å ha truffet $ 30.000 og deretter flyttet tilbake til $ 34.000-serien, er bullish, men det skal ikke sees på som sterk støtte eller svak motstand fordi det er så lite historie på dette prisnivået,“ uttalte han.

Når det gjelder hva den digitale valutaen kan gjøre i de kommende ukene og månedene, veide begge analytikerne inn.

Enneking beskrev bitcoins overgang til $ 34 000 som „en“ overskridelse „på $ 30 000,“ og la til at „prisen har svingt rundt det nivået (ned til $ 28,5 000, opp til nesten $ 33 000, ned til litt under $ 30 000, etc. ) siden da.“

„Det virker ganske tydelig at denne kortsiktige konsolideringen i de lave $ 30-årene er i forberedelse for et angrep på $ 40k,“ la han til.

Pearlstone snakket også med ovennevnte prisnivå og forutsi at hvis investorer kan presse kryptovalutaen over $ 40 000, “vil neste motstand være på nøkkelprisnivået på $ 50 000.”

Imidlertid la han vekt på at hvis bitcoin bryter under $ 27 500, er det en „høy sannsynlighet“ for at den digitale valutaen vil teste $ 20 000 på nytt.

Alex Mashinsky, medstifter, styreleder og administrerende direktør i Celsius Network, veide også inn og bemerket at selv om det er mange grunner til å støtte en bullish sak, klatret den digitale valutaen mer enn 300% på ett år og er „forsinket“ for en tilbakebetaling.

„Jeg forventer en alvorlig korreksjon på 30% mellom nå og mars, og da vil vi se nye høyder på $ 50 000 eller mer,“ uttalte han.

Mashinsky snakket også med faktorene som ville være nødvendige for at bitcoin skulle klatre til en sekssifret prislapp.

„For at vi skal gå over $ 100 000, må vi se at den nye administrasjonen omfavner BTC og ETH, og rydder veien for institusjoner å delta i partiet.“

6. Januar 2021