BTC och YFI tävlar för att vara orimliga, vilka kommer att få $ 50 000 först?

Höjdpunkter

  • Den historiska BTC-tjurkörningen berörde topparna över 41 500 dollar och vägen till 50 000 dollar var mycket tydlig tills en tillbakadragning under 39 000 dollar stött på
  • Den mest störande DeFi-token, YFI, tvärtom, fick enorm fart att samla över $ 35.000 med ett drastiskt hopp på mer än $ 10.000 på en dag
  • BTC och YFI delar båda ungefär lika mycket all-time high, därför förväntas loppet till $ 50.000 bli mer spännande

YFI Breakout är överhängande!

YFI-styrningen och den ursprungliga token för Yearn Finance-plattformen är känd för att samlas som ett monster för att uppnå de högsta möjliga nivåerna någonsin på mycket kort tid. Under de senaste månaderna utvecklades dock YFI-priset inom en mycket smal marginal och upplevde också fler tillbakadrag än prisuppgång.

För närvarande trenderar YFI-priset inom en triangel, där ett eventuellt utbrott är överhängande för att bibehålla upptrenden. Enligt en av analytikerna, UB, är YFI-priset helt klart att nå 40 000 dollar i helgen och han säger vidare att priset kommer att öka ytterligare efter att ATH har överträffats.

Dessutom, enligt en annan analytiker, NICO, kommer YFI-priset snart att vara lika med 1BTC + eftersom volymen blir mer och mer ackumulerad.

BTC eller YFI? Vilket har token för att nå $ 50k först!

YFI-priset utvecklades i sidled under Bitcoin bull run som nästan har fördubblat BTC-priset inom en månad. Bitcoin-priset passerade YFI-priset och upprätthöll en ganska stor marginal och man förväntade sig att Bitcoin Loophole skulle nå 50K $ när som helst eftersom YFI-priset fortfarande var under 28.000 $ och BTC redan var över 41.000 $.

Men i spelplanen vände sig helt under den senaste arbetsdagen, där YFI-priset samlades som ett monster som fick mer än 10 000 dollar och närmade sig 40 000 dollar starkt. Bitcoin-priset upplever för närvarande ett dopp på grund av den ständiga försäljningen, men YFI-priset verkar vara mycket envis eftersom stup och tillbakadraganden bara kasseras i det pågående tjurrallyet.

I skrivande stund ligger Bitcoin-priset på 39 704 dollar och YFI-priset 38 249 dollar. Bitcoin har tappat nästan $ 1000 men YFI har vunnit mer än $ 3000. Därför förväntas det att YFI-priset kan vända BTC-priset när som helst nu. Men det mest intressanta loppet att slå $ 50 000 kommer att vara den mest spännande händelsen i kryptorummet.

11. Januar 2021