Kiinalaiset virkamiehet sanovat, että Bitcoin ei tee kymmenen suurimpaa kryptovaluuttaa

Bitcoin on 12. sijalla viimeaikaisessa blockchain-arviointi-indeksissä, jonka on julkaissut Kiinan tieto- ja teollisuuskehityskeskus.

Kiinalaiset virkamiehet sanovat, että Bitcoin ei tee kymmenen suurimpaa kryptovaluuttaa

Kiinan tieto- ja teollisuuskehityskeskus eli CCID paljasti 18. kesäkuuta, että se on 18. CCID: n maailmanlaajuinen julkisen ketjun teknologian arviointi -indeksi. Tämä hakemisto sijoitti 37 tunnettua maailmanlaajuista kryptaa teknisiä tietoja käyttämällä.

Paikallisen tiedotusvälineen Chainnews julkaiseman taulukon mukaan Bitcoin ( BTC ) sijoitettiin 12. sijalle 106,2 pisteellä.

Kriptovaluuttojen arviointiin käytettäviä kriteereitä ovat perustekniikka, sovellettavuus, ominaisuudet, suorituskyky, turvallisuus, luovuus ja hajauttaminen

Taulukon kärjessä EOS johtaa sijoitusta 156,1 pisteellä, seuraa TRON 138,43 pisteellä ja Ether ( ETH ) 136,4 pisteellä. Johtava kryptovaluutta sai 20,4 pistettä soveltuvuudesta ja 24,7 luovuutta, kun taas toisella sijalla oli vastaavasti 28,4 ja 15,5 pistettä.

Bitcoin skaalautuu edellisen sijan 17. sijalle
Neljäs ja viides sija ovat IOST ja LSK 130,3 ja 119,3 pisteellä, mikä korostaa, että XRP on 14. sijalla vain 105 pisteellä.

Mielenkiintoista on, että Bitcoin oli vielä alempana luettelossa edellisessä sijoituksessa , 17. sijalla. Tuolloin sen luokitus oli vain 43 pistettä innovaatioiden ja 19,9 pistettä sovellettavuuden suhteen.

Tron johtaa sijoitusta huolimatta kireistä suhteista Kiinan viranomaisiin

Tronin perustaja ja toimitusjohtaja Justin Sun varoitti Kiinan viranomaisia esittävän epäilyjä foorumin oikeudellisesta asemasta. Tämä on johtanut Sunin kanssa kireisiin suhteisiin Kiinan viranomaisten kanssa viime päivinä.

Vuonna 2019 Tronin tapaus johti Kiinan poliisiin, joka ympäröi projektin Pekingin toimistoa. Tuolloin uudet tiedotusvälineet väittivät, että poliisi teki Tronin toimistosta hyökkäyksen, mutta Sun ilmoitti, että tämä oli „vääriä uutisia“.

Back to top